Mi lesz az LG V60-nal?

Egyes gyártók már jelezték, hogy mégsem vesznek részt az idei MWC-n, többek között az LG sem.

A barcelonai Mobile World Congress egyrészt a világ legjelentősebb telekommunikációs eseménye, másrészt kiemelten fontos az LG számára, ennek ellenére a magas egészségügyi kockázat miatt idén teljes mértékben kihagyják a rendezvényt. Ami nem csak azért sajnálatos, mert így valószínűleg kimarad a menetrendszerű személyes interjú Ken Honggal, de a bemutatni tervezett készülékek sem lesznek jelen.

Persze, ettől még tarthatnak online eventet, a Xiaomi (egyben a Black Shark) is fontolgatja ennek lehetőségét a Mi 10 bemutatója kapcsán, az Ericcson pedig több Unboxed eseményen prezentálja az MWC-re szánt újdonságokat. Az LG többek között a V60 ThinQ-val készül, aminek promóciós videójából kerített néhány képet Evan Blass. Ezek szerint a V60 négy mikrofonnal és ami nyilván érdekesebb, tripla kamerarendszerrel, 5000 mAh-s akkumulátorral és szemmel láthatóan 3,5 milliméteres jack csatlakozóval érkezik. Csak kérdés, hogy pontosan mikor és milyen formában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Renderképen az LG V60 ThinQ

    Az LG közelgő zászlóshajója méretes telepet kínálhat kevés képernyőkávával és egy régi, jó baráttal: Jackkel.

  • Megérkezett az LG V60 ThinQ 5G

    Szintén MWC-s bemutatónak volt tervezve, ám a kölcsönös visszalépés miatt az új csúcsmobilnak is csak egy online premier jutott.

Előzmények

Hirdetés