Hirdetés

Mi lesz az MWC-n és merre tart a mobilipar?

A HWSW heti podcastjában beszélgettünk a közelgő barcelonai kiállításról és az iparág helyzetéről.

Meghívást kaptunk a HWSW-től, hogy a heti rendszerességgel jelentkező podcastjukban a hamarosan kezdődő barcelonai kiállítás apropóján átbeszéljük a készülékgyártók és a mobilipar helyzetét, kicsit jósolgassunk a jövőt illetően, illetve próbáljuk megfejteni, hogy egyáltalán szükség van-e még az éves gyakorisággal megrendezésre kerülő MWC-re.

A mintegy 40 perc hosszúságú eszmecsere megtekinthető és meghallgatható a fenti YouTube videóban, valamint elérhető Soundcloudon és Spotify-on is. Szóba kerül a piaci helyzet, a gyártók lépései a csökkenő eladások kapcsán, az innovációk kézzelfogható hiánya, a hajlítható okostelefonok szegmense és buktatói, valamint a használt készülékpiac látható erősödése is.

Úgy egyébként pedig a Mobilarena YouTube csatornáján hétről-hétre éppen aktuális témákat dolgozunk fel hasonló terjedelemben, az immáron három éve futó Mobilarena MA!gazin adásfolyam hol konkrét bejelentésekkel, hol iparági tudnivalókkal, hol pedig egy-egy technológia, vagy telefonos funkció részletes kivesézésével foglalkozik, az adások itt érhetők el.

Hirdetés