Mit hoz a Honor az MWC-re?

Egy Honor 60-at valószínűleg igen, de egy ennél komolyabb mobilról is lehullhat a lepel.

A Honor már kiküldte a meghívókat február 28-ra, a barcelonai kiállításon ugyanis nem csak jelen lesz a gyártó, hanem új termékeket is bemutat majd. Ennek a kevésbé meglepő része, hogy érkezik a Honor 60, amely az Európában így nagyon rövid termékciklusú Honor 50 utódja lesz. Ennek a rövidségnek az az oka, hogy a Honor 50 ugyan már lassan egy éve bemutatkozott, ám felénk csak a tavalyi év végén jelent meg, a Honor 60-ra azonban nem kell ennyit várnunk, noha ennek a modellnek is megvolt decemberben már a kínai premierje.

Honor 60
Honor 60 [+]

Legutóbb egy Geekbench eredmény látott napvilágot, amely szerint a Honor 60 SE verziója egy MediaTek Dimensity 900-as chipsetet fog kapni 8 GB RAM mellett, a rendszer pedig már az Android 12-es változata lesz. Ez a készülék vélhetően a Honor 60 kedvezőbb árfekvésű változata, a Honor 60 ugyanis Snapdragon 778G chipsetet kapott, míg a Honor 60 Pro a 778G+ jelű lapkával debütált. Feltételezések szerint a Honor pont ezt a kettőst hozza az MWC-re, kiegészítve a Honor 60 SE-vel, aminek aztán lehet, hogy SE helyett Lite lesz a neve.


(forrás: GSMArena)

Ezek a modellek a középkategóriába tartoznak, ám a Honor ennél valami komolyabb telefonnal is készül. Erről egyelőre nem nagyon lehet tudni semmit, de a spekulációk arra alapoznak, hogy nemrég a Honor Weibo csatornájára kommentelt a Qualcomm is, amely szerint üdvözlik a Honort is azon gyártók között, akik a Snapdragon 8 Gen 1 chipsetet választották, márpedig ez a lapka a jelenlegi legerősebb megoldása a Qualcommnak, értelemszerűen csúcsmodellt építenek majd köré.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés