Mit mutat be október 10-én a Huawei?

A kínai gyártó Pekingben tartja a következő nagyobb eseményét, melynek címe: „Youth playing non-stop". A címből sejthető, hogy egy visszafogottabb árfekvésű, de hosszú üzemidőt kínáló mobil kerülhet terítékre, érdekes módon a TENAA nemrég leplezte le a Honor Play 5X-et, ami 4000 mAh kapacitású akkumulátort kap. A benne rejlő négymagos, 1,3 GHz-es Cortex-A53 processzorral felszerelt MediaTek MT6735 lapkakészlethez 5 hüvelykes, HD felbontású kijelző, 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtnyi, bővíthető tárolóegység tartozik. A hátlapi kamerája 13 megapixeles, előre pedig egy 5 megapixeles érzékelő került. Az Android 5.1 operációs rendszerrel megjelenő mobil dual SIM-képes. Műanyag készülékháza 143,1 x 71,8 x 9,7 milliméteres dimenziókkal és 159 grammos tömeggel bír. A mobil előreláthatólag 1000 jüan körüli áron mutatkozhat be Kínában, ami átszámolva körülbelül 44 000 forintnyi összegnek felel meg.

Mit mutat be október 10-én a Huawei?
[+]

Elég erős feltételezés, de akár a Kirin 950 lapkakészlettel és dupla hátlapi kamerával hírbe hozott Huawei P9 is szóba kerülhet a rendezvényen, bár erre több szempontból is nagyon kicsi az esély. Az október 10-ei rendezvény eseményeiről természetesen mi is be fogunk számolni.

Azóta történt

  • Veletech: élőben még szebb a Honor X2

    Nevezzük tabletnek vagy phabletnek a 7 hüvelykes új Honor eszközt, az biztos, hogy fém burkolatával méltó jövevény a Huawei önálló termékcsaládjában.

Előzmények

Hirdetés