Mobilarena TV: A ló másik oldala

Az utóbbi évek tendenciáiból sejteni lehetett, hogy az LG zászlóshajójának megjelenése után hamarosan egy kompaktabb változat is napvilágot lát majd. Ez lett a G4 Stylusszal együtt bemutatkozó G4c, ami most a Mobilarena TV-ben is tiszteletét teszi. A készülék 5 hüvelykes, HD felbontású kijelzővel rendelkezik, a hardveres erőforrást pedig a 64 bites Snapdragon 410 chipset biztosítja. Sajnos már ez sem túl erős ajánlat, az 1 GB RAM pedig kimondottan rosszul érintheti a vásárlókat, és ezt az 1 wattos hátlapi hangszóró sem tudja kompenzálni. A szép formaterv adott, de sok olyan dolog maradt ki, amit a felhasználók még egy, a G4 visszafogottabb változatának mondott mobiltól is elvártak volna.

Az Android 5.0.2 operációs rendszert futtató G4c-t a 18 órakor kezdődő adásban tüzetesebben is bemutatjuk, szót ejtünk a szoftver optimalizáltságáról, az üzemidőről és az árazásról is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG G4c - nem lesz rá büszke a testvére

    A dél-koreaiak idei csúcsmodelljéhez sajnos egyáltalán nem ér fel kistestvére, sem az 5 hüvelykes kijelző, sem a Snapdragon 410 SoC, és sem az árazás nem üdvözítendő.

  • Mobilarena TV: Első osztály

    Mai adásunk főszereplője az LG Zero, ami anyaghasználat szempontjából cégen belül egy új világ első fecskéje lehet, a középkategóriás felszereltség azonban már kevésbé izgalmas.

Előzmények

  • LG Magna - ezért nem kapna diplomát

    A dél-koreai gyártó újdonsága enyhén ívelt formatervet, HD felbontású, 5 hüvelykes megjelenítőt kapott, ám a hardver és az ár tekintetében nagyon mellélőttek.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

  • LG Spirit 4G LTE - görbe árnykép

    Az LG kompakt középkategóriása szemrevaló, pillekönnyű és még egy kicsit meg is hajlított, két hiba azonban ront az ígéretes összképen.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.