Mobilarena TV: Ma elmarad, holnap pótoljuk

Kedves Mobilarena TV-nézők, olvasók. Ma este sajnos elmarad a tervezett live stream, aminek sok oka van, amelyeket külön-külön tudnánk orvosolni, így együtt azonban arra jutottunk, hogy inkább holnap pótoljuk.

Bocha betegeskedik, dr. Kind pedig vizsgáira készül, jómagam pedig kissé elnyűtt vagyok a korai kelésnek köszönhetően, mivel az MTV1 Ma Reggel című műsorában tettem tiszteletemet. De ez mind eltörpül amellett, hogy nincs éppen nálunk semmiféle tesztkészülék, illetőleg valami koreai gyártó négymagos tepsije már nyüstölés alatt áll, ám erről még tilos bármiféle tájékoztatást adnunk azon túl, hogy létezik a termék. Kötnek minket szerződések, ha ezeket áthágjuk, akkor olyan jogi csapat ront be az ajtón hivatalos papírokkal, amitől rövid időn belül végfelszámolni kéne a lapcsaládot.

Fentiek miatt tehát holnap jelentkezünk a PH!TV előtt-után (ez Bocha döntése lesz), mély elnézéseket kérünk, de rengeteg apróság van a tarsolyunkban, amelyekkel kárpótolhatjuk az olvasókat. Ezek heteken belül publikusak lesznek. Köszönjük a megértést.

Azóta történt