Mobilarena TV: nagyképű L szériás újdonság az LG-től

Az LG kettéválasztotta a felső- és az alsókategóriás termékeit, az Optimus megnevezést ezentúl elhagyják a felsőbb szegmensbe pozicionált eszközeiknél, jó példa a erre G2 vagy a G Pad 8.3. Az "L" szériát a tavalyi Mobile World Congress alkalmával leplezték le, és négyféle számozással látták el a sorozat által felölelt telefonokat, melyek közül mindegyik megjelent kétkártyás változatban is. Ma az Optimus L9 II-ről fog szó esni, ez az Optimus L9 utódmodelljének tekinthető. A készülék sokat fejlődött elődjéhez képes, hiszen már 4,7 hüvelykes HD, azaz 720 x 1280 pixel felbontású IPS LCD kijelzőt kapott, a belső erőről pedig a Qualcomm 8230 Snapdragon 400 lapkakészlet gondoskodik. Fontos újítás még az LTE/4G támogatás, valamint a Bluetooth 4.0 LE is. Nem szabad megfeledkezni az LG kitűnő UI-járól sem, ami megint sok újdonsággal és extra funkcióval kecsegtet.

Az LG újdonságáról szóló műsorunk 18 órától veszi majd kezdetét, megnézzük, mire elég a dél-koreaiak ajánlata, vajon labdába tud-e rúgni a konkurensek mellett, vagy szimplán elsodorja azokat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG Optimus L5 II - elütő kettősség

    A dél-koreaiak az L5 ráncfelvarott verziójával támadnak, rendkívül megnyerő külső, kiválóan optimalizált szoftver, ám kicsit elavult hardver jellemzi.

  • LG Optimus G - a G-erő

    A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.

  • LG Optimus L9 - nagyravágyóknak

    A koreai gyártó újdonsága a 4X alatt marad tudásban, de trendeknek megfelelő mérettel kecsegteti a jövendő vásárlókat.

  • Négymagos okostelefonok viadala

    Ringbe szállnak az idei nagyágyúk, a négymagos processzor és a HD felbontású kijelző alapfelszereltségnek számít a mezőnyben.