Mobilarena TV: Okos csöppség új köntösben, megjött az Xperia mini pro

Bár azt gondoltuk, hogy a HP TouchPad lesz mai adásunk témája, időközben megérkezett hozzánk két Xperia mini pro is. Az egyik a gyártó hivatalos ügynökségétől, a másik a GsmLine.hu-tól pottyant be a kapun, ennek megfelelően egy fehér és egy fekete eszközt is tudunk mutatni a mai adásban. A gyártói modell végleges, magyar szoftvert kapott, a boltból származó készülék ugyanazzal a szoftverrel jött, csak némiképp más szoftverezettséggel.

Előd és utód egymás mellett
Utód és előd egymás mellett

Facebook olvasóinkat megszavaztattuk a kérdésben, hogy a TouchPad, vagy a Sony Ericsson üdvöskéje kerüljön adásba, s nagy fölénnyel az utóbbi nyert. Ez nem is meglepő, hiszen a 2.3-as rendszerrel, 1 GHz-es processzorral szerelt csöppség egy olyan telefon közvetlen utódja, amely nagy sikereket ért el a piacon, s méretben azóta sem talált vetélytársra. Este 6-tól tehát élőben mutatjuk meg a két telefont, várunk mindenkit a képernyők elé.

Vágott verzió azok számára, akik nem tudják a Silverlight miatt nézni a fenti videót, ez 14 perc, a lényeg van nagyjából benne:

Előzmények