Mobilarena TV: Egy meg kettő

Vajon a hájp elegendő a sikerhez? Kell marketing ahhoz, hogy valami sikeres legyen? Ezekre a kérdésekre a legtöbben tudják a választ, sok gyártó termékét már a neve is képes eladni. A OnePlus egy olyan vállalat, ami szintén felépített maga körül azt az egyfajta "akarom" érzést, ami legfőképpen a kiváló felszereltségnek és a kellemes árnak köszönhető. Az első generáció után ráadásul itt a második, a OnePlus 2, amit tényleg csak zászlóshajó killernek neveznek a vállalatnál. Hogy aztán az 5,5 hüvelykes Full HD kijelző, a Snapdragon 810 chipset, az USB Type-C csatlakozó elegendő lesz-e a sikerhez, az még jó kérdés, de például a Duál SIM képesség és a 13 megapixeles kamera mindenképpen üdvözítendő. Hozzánk ráadásul a 64 GB-os tárhellyel és 4 GB RAM-mal szerelt változat került, így valóban egy csúcsmodellel foglalkozunk.

Az adásban megnézzük, milyen képeket készít a kamera, mennyire működik jól az ujjlenyomat-olvasó, és beszélünk arról, hogy a Oxygen UI 2.1 milyen extrákat tartalmaz. 18-kor kezdünk!

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Nem egy roadster, de...

    ...a sebességére nem lehet panasz. A Meizu MX5 ugyanis AMOLED kijelzője mellett Mediatek MT6795 Helio X10 chipsettel és ujjlenyomat-olvasóval hívja fel magára a figyelmet.

Előzmények

  • Mobilarena TV: Komp akart lenni...

    ...és kompakt lett. Ma a Sony Xperia Z5 Compact készüléket mutatjuk be, mely apró mérete ellenére bivalyerős hardverrel, ujjlenyomat-olvasóval és IP-védettséggel rendelkezik.

  • Megindult a OnePlus 2 értékesítése

    A hivatalos csatornákon keresztül mától érhető el az új OnePlus csúcskészülék, azonban a kiszállítás több napot igénybe vehet, és nem mindenki jut majd a készülékhez az első készletből.

  • Mobilarena TV: nagy tudás, kevés pénzért

    Mai műsorunk kereszttüzében a Honor 4C áll, ami a rendkívül kedvező árcímke ellenére két SIM-et kezel, plusz nyolcmagos processzorral, 13 megapixeles kamerával és 2 GB RAM-mal rendelkezik.

  • Mobilarena TV: a négyesre irigyek a hármasok

    Mai adásunkban újra egy csúcsmodellt, az LG G4-et mutatjuk be, melybe már egy fejlettebb QHD kijelző, 16 megapixeles kamera, valamint Snapdragon 808 SoC került.