Mobilarena TV: Radarozunk a HTC-vel

A Mobilarena TV ma esti adásában egy Windows Phone 7 Mango rendszerű, már magyarul kommunikáló, kézbeillő HTC telefonnal fogunk foglalkozni, amelyet a Titannal együtt mutattak be nemrég. A Radar névre keresztelt eszköz kiváló összeszerelési minőségéről és prémium anyaghasználatáról ismerhető meg, ezen kívül semmi kiugró érdekesség nincs benne. Az 1 GHz-es processzorral szerelt telefon 5 megapixeles kamerát kapott, kijelzője 3,8 inches, felbontása 480x800 pixel.

A Radar 115 ezer forintos bruttó árával ugyan nem az évszázad vétele, ugyanakkor tény, hogy jelen pillanatban ez az egyetlen elfogadható méretű, már magyarul is tudó WP7-es készülék a piacon, bár tudjuk, hogy a korábbi modellekre is rá lehet varázsolni a nyelvi csomagot. A Titan kistestvére tehát egyelőre unikum, vélhetően amint a konkurencia is behozza a mangós modelleket, ennek a készüléknek az ára is csökkenhet. A HTC-re jellemző prémium anyaghasználat és összeszerelési minőség kiemeli a Radart a többi hasonló modell közül, a kérdés az, hogy ez elég lesz-e az üdvösséghez.

Az adásban szétszedjük a dobozt, megnézzük, hogy a menürendszer milyen egyedi elemekkel bővülhetett, mászkálunk a menüben és válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Este 6-tól kezdünk, az adás a lenti felületen követhető nyomon, élőben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények