Mobilarena TV: Ha nincs programod az este...

Alighogy bemutatták, már el is jutott hozzánk a Samsung második generációs csúcstáblagépének nagyobbik változata, vagyis a Galaxy Tab S2 9.7. A készülék immár a dél-koreai gyártó új irányvonalát követi, így az előlapon egy 4:3-as képarányú, 9,7 hüvelykes, 1536 x 2048 pixel felbontású Super-AMOLED kijelző kapott helyet. A hardveres erőforrást az Exynos 7 Octa 5433 chipset biztosítja, méghozzá egy nyolcmagos processzor segítségével. A tablet 3 GB RAM-ot, 32 GB-os adattárolót, ujjlenyomat-olvasót, valamint 8 megapixeles kamerát kapott. Az energiaellátást egy 5870 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.

Az 5,6 milliméter vékony, emiatt rendkívül impozáns Tab S2-ből a 4G/LTE-s variánst mutatjuk be, így a nézők is képet kaphatnak majd a rendszer sebességéről, valamint annak extráiról. 18 órakor kezdünk!

Előzmények

  • Samsung Galaxy Tab A 9.7 - nem a géppel, az árral van a gond

    A dél-koreai vállalat nem csak mobilok, tabletek terén is elindította az A-sorozatot. Tesztalanyunk középkategóriás felszereltséggel, ám sajnos magas árcímkével támad.

  • Samsung Galaxy Tab Active - hidegzuhany

    A por-, víz-, rázkódás- és bizonyos határok között ütésálló Samsung táblagép egészen addig ígéretes, amíg a hardveres tudás fényében a hozzá tartozó árcédula le nem hűti a kedélyeket.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?