Mobilarena TV: Sony Xperia M

A Sony igencsak odatette magát, tavaly év eleje óta nem egy olyan készüléket dobtak már piacra, amire helyeslően bólintottak a felhasználók. Voltak persze melléugrások is, de az "új" Xperia sorozat sok mindenben élen járt, az Xperia P pedig még többeknek lett optimális választás kompakt külsejével, valamint megfelelő tudásával. A mai adásunk tárgya talán ennek a telefonnak az utóda (vagy előde?), amit Xperia M-re kereszteltek. A Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227 lapkakészlet és az 1 GB RAM még nem hangzik vészesen, ám a 4 hüvelykes, 480 x 854 pixeles sima TFT kijelző eléggé elrontja az összképet, sajnos itt most mellényúlt a japán gyártó. A TimeScape UI persze most is szép lett, az ár viszont kevésbé.

Sony Xperia M
[+]

Az adásban igyekszünk a lehető legtöbb mindent elmondani a telefonról, kivesézzük, mi az, ami  előnyére vált a készüléknek, és azt is, hogy hol szúrta el a Sony legújabb termékét. 18 órakor tehát kezdünk!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia L - rutinosan homorít

    Jókora, de mégsem csúcsmodell. A középkategóriára lő a japán gyártó, itt még a TFT kijelzőt is jobban elnézi az ember, pláne ezzel a formatervvel.

  • Sony Xperia SP - a jónevű japán

    Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.

  • Sony Xperia ZL - kicsivel jobb

    Együtt mutatták be az Xperia Z-vel, azonban utána nagy csönd lett körülötte, pedig a ZL több egy szimpla átnevezésnél, valamiben jobb, valamiben nem.

  • Sony Xperia Z - a nagy varázsló

    A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.