Mobilarena TV: úszó erő

Az idei berlini IFA kiállítás alkalmával újra frissítette a Z termékcsaládot a Sony, jött egy zászlóshajó, plusz annak egy kompakt változata, valamint természetesen egy csúcstablet sem maradhatott el. Az említett modelleken kívül még egy új taggal bővült a família; a Z3 Tablet Compact névre keresztelt szépség 8 hüvelykes, 1920 x 1200 pixel felbontású IPS kijelzőt kapott. A kellemes külső mögött egy Snapdragon 801 chipset lakozik, ráadásul a rendszermemória tekintetében sem spóroltak a japánok, 3 GB RAM-mal vértezték fel újdonságukat. Az IP68 védettség és a 8 megapixeles hátlapi kamera szintén a napos oldalra tartozik, plusz nem szabad megfeledkezni a 4G/LTE adatátviteli képességről sem.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact kézben tartva
[+]

A Sony tabletje tehát elég kecsegtető specifikációval rendelkezik, az adásban pedig majd böngészést, játékot, videózást, zenelejátszást is mutatunk majd. Kezdés 18-kor!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Mobilarena TV: távol-keleti Hős

    Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel csúcskategóriás óriástelefonjának a folytatása, a One Touch Hero 2, amivel ma este 6 órakor nézőink is megismerkedhetnek.

Előzmények