Mobiljainak egyötödét szervezheti ki a Samsung

A Wingtech és hasonló ODM partnerek gyártósorairól gördülhet le jövőre 60 millió Galaxy.

A Reuters értesülései szerint komoly gyártósori változásokra készül a Samsung, hogy piaci elsőségét világszinten megtartsa, és az olyan országokban, mint India vagy Kína, a feltörekvők versenyképes ellenlábasa legyen. A gyártó nemrég zárta be utolsó kínai összeszerelő üzemét, és már idén is több modell gördült le ODM partnerei gyártósorairól, így például a Galaxy A10 vagy az A10s, ez a szám jövőre pedig csak növekedhet.

A Galaxy A10 az egyik ODM partnernél készülő Samsung telefon
A Galaxy A10 az egyik ODM partnernél készülő Samsung telefon [+]

Az original design manufacturer olyan vállalkozás, amely maga tervezi és rakja össze portékáit, szerződéses partnerének logóját és szoftverét a termékekre pakolva, az utóbbi így az egész tervezést megspórolhatja. A jövő évben minden ötödik Galaxy ODM partnertől érkezhet a források szerint, és itt elsősorban a legolcsóbb Galaxy A-szériás modellekre érdemes gondolni. Ez az előrejelzések szerint 60 millió darabot jelenthet a leszállításra szánt 300 millióból. A világ két legnagyobb mobilpiacán kétségtelenül tudna erősíteni a Samsung, ám a Xiaomi, a Vivo, az Oppo és a Huawei pozíciói is nagyon erősek Ázsiában.

Előzmények

  • Ujjlenyomat-olvasóval újít a Galaxy A10s

    Jutott bele még 4000 mAh kapacitású akkumulátor, a hátuljára két kamera, viszont alapjaiban nem sokat változtattak rajta.

  • Samsung Galaxy A10 – lelépőszint

    Plasztik ház, 2 GB RAM, HD kijelző, régi USB port és zéró ujjlenyomat-olvasó – ez a belépőszint definíciója, a legolcsóbb Galaxy A mégis eggyel feljebb próbál vásárlót halászni.

Hirdetés