Most már tényleg nyakunkon a OnePlus 5

Nem ment azonnal, ám a OnePlus sorozat pár év alatt a gyártói szándéknak megfelelően valóban az egyik legizgalmasabb androidos csúcsszériává lépett elő, és a OnePlus 3, illetve a 3T esetében a Never Settle szlogen nem is tűnt már üresnek: remek phabletek voltak ezek. Azt, hogy a folytatás érkezik, maga a gyártó sem győzi hangsúlyozni, az 5-ös számozás mellett pedig már a színvariációkra is érkezett célzás. Most nem az előzetesek és szivárgások sora bővül, egyszerűen arról van szó, hogy a gyártó jelezte: hamarosan kiapad a OnePlus 3T készlet.

Régi-új ismerős: a OnePlus 3T (képernyővel felfele) pont olyan, mint a OnePlus 3
A OnePlus 3 után hamarosan a 3T hivatalos forgalmazása is véget ér[+]

Úgyhogy, aki még meg akarja vásárolni a vállalat brit és EU-s online felületén a Snapdragon 821-es masinát, június elsejéig (illetve a készlet erejéig) tegye meg. Mivel a OnePlus mostanság egyszerre csak egy mobiltelefont árul, aligha lövünk mellé, ha mindebben annak a jelét látjuk, hogy a gyártó meg akar szabadulni a maradék daraboktól, hogy a folytatás bemutatásakor ne maradjon belőle raktáron. Az eddigi pletykák a dupla hátlapi kamerával és a Snapdragon 835-ös rendszerchippel egyébként is egy ígéretes phabletre utalnak, még ha az újdonságoknak magasabb végösszeg lehet az ára.

Azóta történt

Előzmények

  • Négy színben érkezhet a OnePlus 5

    Nem az új előzetes az egyetlen kapcsolódó hír: a tavalyi csúcsmodellek gyors hibajavítást kaptak

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés