Most már tényleg Nougatra frissül a Moto G4

A Motorola telefonok legendásan hamar részesültek az androidos frissítésekből, ami a Google vezetése alatt nem volt meglepő. Aztán a Motorola Mobility a Lenovóhoz került, ahol a márkanév helyett a Moto brandre kezdtek koncentrálni. Mégis úgy tűnt, hogy a frissítésekkel továbbra is gyorsan végeznek: október végén érkezett a hír, hogy a Moto G4 és a G4 Plus telefonokra megindult a 7.0 Nougat update közzététele. Aztán kiderült, hogy a Lenovo idő előtt tette közzé a kapcsolódó adatlapot, maga az update ugyanis nem indult meg, és fórumain is kacsának bizonyultak azok a hozzászólások, amelyek a frissítés sikeres telepítéséről szóltak.

A képernyőképek szerint most már tényleg megindult a 7.0-s update közzététele A képernyőképek szerint most már tényleg megindult a 7.0-s update közzététele
A képernyőképek szerint most már tényleg megindult a 7.0-s update közzététele [+]

Az Android 7.0 ugyanis csak a napokban kezdte meg lassú terjedését, első körben az indiai régiós G4 és G4 Plus készülékek között, írja az Android Police. Az egyelőre 7.0-s és nem 7.1.1-es frissítés novemberi biztonsági csomaggal telepíthető. Ha ez most már tényleg a hivatalos start, akkor is érdemes türelemmel lenni: a szoftvercsomagokat általában először kis számú telefonra teszik elérhetővé, aztán, ha nincs súlyos hibáról sorozatos bejelentés, egyre több és több mobil jelez.

Azóta történt

Előzmények

  • Közvetlenül 7.1.1-re válthat a Moto X Play

    A Moto készülékek egyes típusai nem vártak sokat a legfrissebb főverzióra, a Moto X sorozat pedig egyenesen 7.1.1-es verzióra válthat hamarosan.

  • Nougatos frissítést kapott a Moto G4

    A Moto G4 és a Moto G4 Plus az első két mobil a sorozatból, amelyre elindult a 7.0-s Android közzététele.

  • Moto G4 Plus - a negyedik generáció

    A Moto G sorozat 2016-os évjárata a Motorola előtagot elhagyta, viszont háromféle változattal hódít. Az 5,5 hüvelykes, ujjlenyomat-olvasóval felszereltet mutatjuk most be.

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

Hirdetés