Moto G – elkészült a KitKat frissítés

A Motorola valamivel több mint egy hónapja dobta piacra a 12 különböző árnyalatú műanyag és natúr bambusz hátlappal rendelhető készülékét, melynek a gravírozása, háttérképei és előre telepített tartalmai a Moto Maker oldalon kényelmesen testreszabhatóak. Az eredetileg Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszerrel bemutatott készülék számára – a Nexus és „Google Play Edition” modellek után – elsőként kapta meg az Anroid 4.4 KitKat rendszerfrissítést, mely többek között a levelek és fotók közvetlen nyomtatására is lehetőséget teremt. Az új firmware most még csak Motorola és Amazon által forgalmazott, kártyafüggetlen változatokra érhető el, de hamarosan valamennyi verzióra elkészül.

Azóta történt

Előzmények

  • Motorola Moto G - nekünk is kéne

    Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.

  • Mobilarena TV: Moto G a házban!

    Olvasói felajánlás nyomán van lehetőségünk bemutatni az itthon nem kapható Motorola készüléket, amely már a Google égisze alatt készült.

  • Megérkezett a Moto G

    Egy- és kétkártyás változatban is piacra kerül a Motorola mérsékelt árfekvésű okostelefonja.

  • Moto G az Amazon oldalán

    Néhány nappal a hivatalos premier előtt bukkant fel a legnagyobb online áruház katalógusában a Motorola mélyen árazott készüléke.

Hirdetés