Motorola X – „Swipe” felülettel?

A Motorola X hivatalos premierjének közeledtével már nem csak a külső burkolat homályos fotói és a sajtóképek látványtervei jutnak el hírmorzsaként, hanem az átdolgozott kezelőfelületről is egyre több információ érkezik, mely egyelőre ismeretlen ismerősnek tűnik. Az alábbi képen látható kamerafelület egyértelműen leleplezi az ujjvonásokkal való irányítás központi szerepét, vagyis a Nokia MeeGo és Asha Touch felületéhez hasonlóan a képernyő oldaláról kell behúzni a különböző kezelőszerveket. A Motorola X kapcsán már több alkalommal szóba került, hogy a középkategóriás komponensekből építkező készülék legfőbb attrakciója az intuitív, kényelmes vezérlés és a testreszabhatóság lesz és ez utóbbi nem csak tucatnyi színvariáns létezését jelenti.

Azóta történt

  • Motorola X – teljes üvegborítással?

    A legfrissebb sajtóképek szerint a Motorola X laminált alumíniummal megerősített Gorilla Glass üveg elő- és hátlapja a készülék oldalain összeér.

  • Sajtóképen a Motorola X

    A belső felépítés után megszellőztetése után az „X mobil” végleges formaterve is napvilágra került.

  • Kompakt lesz a Motorola X

    A hatalmas méretű kijelző ellenére rendkívül apró lesz a Motorola idei üdvöskéje.

  • Bemutatkozott a Moto X

    Maximálisan testreszabható külsővel és előre konfigurálható belsővel érkezik a Motorola Egyesült Államokban összeszerelt okostelefonja.

Előzmények

Hirdetés