Motorola Zante alias T-Mobile Sidekick

A T-Mobile Sidekick sorozatának legújabb darabját a Motorola készíti a magenta szolgáltató számára, Q900, illetve Zante néven kerülhet a boltokba, jól értesült külföldi források szerint október magasságában, nagyjából 270 eurós áron.
A Zante elcsúsztatható QWERTY billentyűzetével érdemelte ki, hogy a T-Mobile Sidekick modelljei közé beverekedje magát annak ellenére, hogy a specifikációk terén nem egy különösebben kiemelkedő eszközről van szó.


270 euróért egyáltalán nem rossz

 

A 150 gramm tömegű készülék négysávos GSM/GPRS/EDGE hálózatokon üzemel, tehát az eddigi hírek szerint nincs benne 3G. Viszont 2,4 inches a QVGA felbontású kijelző, miniSD bővíthetőséget (2 gigáig), Bluetooth átvitelt és 1,3 megapixeles kamerát is találhatunk a specifikációk között. A Zante nem Windows alapú készülék, a Danger mobil internet platformját kapta meg, amely egy böngészésre és üzenetkezelésre kihegyezett rendszer.
Electro-luminescent háttérvilágítás kap a gombsor, vannak külön gombok játékok kezeléséhez, a böngésző javascriptet is támogat, a zenelejátszó pedig a legtöbb ismert formátummal elboldogul. A hátlap alatt 1130 mAh teljesítményű akkumulátor lakik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés