Mozgóképen az Xperia XZ3

Hamarosan elérhető lesz a 4K kijelzős, dupla hátlapi kamerás Xperia XZ2 Premium, ám a pletykák már az XZ3 érkezését is meglebegtették, a Sony szokásos rutinja szerint a bemutatóra pedig a berlini IFA-n kerülhet sor. Egy korábban kiszivárgott kép szerint az XZ3 esetében is dupla hátlapi kamerára lehetett számítani, az OnLeaks / CompareRaja által publikált videón ugyanakkor csak egy lencse pillantható meg arrafelé.

A rendervideó állítólag hivatalos CAD fájl alapján született, és ha az Xperia XZ3 tényleg így fog kinézni, akkor nagyjából követi majd az XZ2 által kijelölt utat. A CompareRaja 5,7"-es FHD+ megjelenítőre, 6/64 és 6/128 GB-os kiszerelésekre, 3240 mAh-s telepre, 13 megapixeles előlapi kamerára és 9.0-s Androidra számít a fedélzeten, természetesen Snapdragon 845-tel, 849 eurós kezdőár mellett (277 ezer forint). Mivel az XZ2 Premium ennél is drágább, tulajdonképpen érthető lenne, ha a Sony a 4K kijelző mellett a dupla kamerát is a legcombosabb modellnek tartogatná.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Ez lehet az Xperia XZ3

    A szokásos módon, fél évvel az Xperia XZ2 bejelentése után érkezhet a Sony zászlóshajó sorozatának következő tagja, dupla hátlapi kamerával.

  • Sony Xperia XZ2 - legyen valami rezgés

    A haptikus visszajelzéseket adó dinamikus rezgőmotor inkább mókás, mintsem hasznos, külsőleg jóval kevésbé egyedi elődeinél, viszont összességében nagyot lépett előre.

Hirdetés