MT6750-es mobillal készül az Oppo?

Rejtélyes Oppo készülék bukkant fel a GFXBench adatbázisában. A 4 gigabájt rendszermemóriával és 32 gigabájtos belső tárolóval szerelt, az 1080 x 1920 pixeles, 5,5 hüvelykes kijelző, illetve a 13 és 16 megapixeles kamerapáros alapján könnyedén gondolhatnánk, hogy egy F1 Plus bukkant fel újra a Marshmallow rendszerverzióval, de a rendszerchip nem stimmel: a MediaTek Helio P10 helyett ugyanis MT6750T látható a táblázatban, ami négy darab 1,5 GHz-es és négy darab 1,0 GHz-es magokkal operáló, nyolcmagos Cortex-A53 processzort ígér, T utótagja pedig a 650 MHz-re skálázott Mali-T860 MP2-t és a 833 MHz-es LPDDR3 memóriát rejti magában.


[+]

Egyáltalán nem kizárt persze, hogy az Oppo egy hasonló mobillal készül a középkategóriába, viszont elírás is könnyedén elképzelhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

  • Talán lassan tényleg lesz Oppo Find 9

    Az Oppo Find szériájának következő tagja nagyjából két éve várat magára, lehet, hogy jövőre tényleg bejelenti a gyártó.

  • Kameracentrikus kiadást kap az Oppo A59

    Az Oppo középkategóriás ajánlatának bővített variánsa landolt a TENAA-nál, ami egyrészt erősebb hardvert, másrészt kifejezetten szelfi-centrikus extrákat kap.

  • Oppo F1 Plus - nem esett messze az almafától

    4 gigabájt rendszermemória, 64 gigabájt tárhely, 16 megapixeles előlapi kamera, mutatós és karcsú kivitel, illetve pazar összeszerelés – miért kellett az ígéretes recepten iOS-majmolással rontani?

Hirdetés