Mutatós lett az LG hibrid okosórája

Az LG összefogott a Soprod SA svájci óragyártóval, és piacra dobott egy szemrevaló hibrid kütyüt, ami a klasszikus óramutatókat ötvözi a modern ember digitális elvárásaival. A két mutató az okosórától teljesen függetlenül, egy töltésről akár száz napig mutatja az időt, ha be van kapcsolva az alatta lévő, 360 x 360 pixeles LCD panel, ha nincs.


(forrás: The Verge) [+]

Ha nincs, akkor fekete háttér előtt jár a két mutató, bekapcsolva persze mindenféle óralap mögéjük varázsolható. Az LG régóta dolgozik együtt a Google kütyüplatformjával, így nem meglepő módon a Watch W7 is Wear OS-t futtat, az ígéretek szerint kétnapos működéssel töltésenként.


(forrás: The Verge) [+]

Az 1,2 hüvelyk átmérőjű, színes panel (ami a GSM Arena szerint P-OLED fajtából valü) az érintések mellett a két oldalsó gombbal kezelhető, a gyors működésért pedig a Snapdragon Wear 2100 felel, noha már piacon van a 3100 is. A Watch W7 nem apró: 45,5 x 44,5 x 13 milliméteres és 79 grammot nyom, plusz a szélesebb, 22 mm-es szabványnak felelnek meg pántjai. A rozsdamentes acél váz tehát nem könnyű, a ketyerét ugyanakkor szívóssá teszi.


(forrás: The Verge) [+]

Az Egyesült Államokban október közepétől, 450 dolláros áron elérhető óra hangsúlyozottan dizájnkellék, és kevésbé sportkütyü: nincs benne GPS vagy pulzusmérő, sem pedig NFC vagy eSIM. Van viszont magasság- és légnyomásmérő, plusz az előre telepített appok mellett a Wear OS szép számmal biztosít alkalmazásokat és telefonhoz kötődő funkciókat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés