MWC2010: a Monte család legkisebb tagja

A Samsung Monte sorozatának legkisebb és legegyszerűbb tagja szétcsúsztatható kialakítást kapott. Az E2550-es kódnéven futó apróság az alsó kategóriás telefonok között számíthat majd sikerekre, bár a három Monte közül ennek a modellnek van a legkevésbé izgalmas formaterve.

A kis készülék csak GSM hálózatokon működik, még EDGE adatátvitelre sem képes. Kijelzője 128x160 pixeles TFT, ez 2 inchen már kissé pixeles. A hátlapon ülő kamera 1,3 megapixeles, videofelvételre 176x144 képpontos felbontásban alkalmas. A telefonban annak ellenére benne vannak az ismert közösségi oldalak címei gyorshivatkozásként, hogy GPRS kapcsolaton keresztül meglehetősen nagy türelemre van szükség az ilyen jellegű kommunikációhoz.

Szerencsére nem maradt ki a bővíthető memória, amellyel a 12 megabájtos belső kapacitás tápolható fel, nem hiányzik a Bluetooth, az FM-rádió és az MP3 lejátszó sem. A hátlap alatt 800 mAh teljesítményű telep lakik, amellyel a Samsung szerint 400 órás készenléti időre képes az E2550 Monte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés