MWC2012: ZTE Era, az új időszámítás kezdete

A ZTE rengeteg újdonsággal készült az MWC-re. A táblagépek közül kettőt már bemutattunk, most egy kis videós ízelítővel megspékelt hír formájában tudatnánk a hazai nagyérdeművel, hogy megjött az Era, amely a ZTE idei csúcsmodellje óhajt lenni, s erre minden esélye meg is van. A masina ugyanis igazi erődemonstráció, amit a ZTE jelenleg tud, az bizony benne lakik.

Ennek megfelelően az újdonság 1,3 GHz-en pörgő, négymagos Tegra 3 processzort kapott, 1 gigányi RAM-mal és 8 gigabájtos felhasználói háttértárral megspékelve. A kijelző 4,3 inches, 540x960 pixel felbontású, a masina pedig már piacra kerülésekor az Android 4.0-s verziójával érkezik. Van benne DLNA, MHL port, HD voice képesség és természetesen WLAN, Bluetooth, GPS, valamint 21 Mbps sebességű HSDPA is. Az egész kütyü csak 7,8 mm vastag, kézben tartva kifejezetten légies, s amit nem nagyon hirdettek a sajtótájékoztatón, de személyesen meg tudtunk róla győződni, az bizony az alumínium készülékház.

Az Era készül egyébként kicsit nagyobb kijelzővel is, az eltérés 0,3 inch, a másik fontos apróság viszont az, hogy ebben LTE chip van, hazánkban viszont egy ideig nem várható a megjelenése. A fenti videón egyébként ez a modell látható, mivel a másik Era sajnos pont lemerült, amikor a standon jártunk.

Főtámogatónk az Emporia Telecom. Köszönjük.
  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés