MWC2013: újdonságok a Jabrától

Az MWC kapunyitása előtt sem maradtunk újdonságok nélkül; a vasárnap este megrendezett ShowStoppersen meglátogattuk a Jabra asztalkáját, ahol három újdonságot is szemügyre vehettünk. A koppenhágai központtal rendelkező vállalat most a zenehallgatás felé nyitott, ami nem egy ismeretlen terület számukra, de eddig inkább voltak híresek a kiváló minőségű zajszűrővel rendelkező headsetjeikről.

A fejhallgatóknál a csúcsot a Revo jelenti, mely egy 3,5 milliméteres csatlakozós kábellel ellátott sztereó megoldás, mely headsetként is funkcionál, azaz telefonbeszélgetések során is használható. A fiatalos színvilágú kiegészítő papíron ugyan 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartománnyal rendelkezik, de hangminősége ettől függetlenül kiválónak tűnt az emberekkel zsúfolt csarnokban, amiben nyilván szerepet játszott, hogy aktív szűrés hiányában is viszonylag jól tompította a környezeti zajokat. Két éves garancia mellett 199 eurós ajánlott áron megvásárolható, vezeték nélküli változatához (Revo Wireless) 249 euróért lehet hozzájutni. A wireless verzióban található NFC is, mely a gyorsabb párosítást segíti.

Az agybadugós fülhallgatók rajongói a Vox személyében találhatnak majd új társra, mely a két Revohoz hasonlóan különösen strapabíróként van kommunikálva, de ezt egy másik ember mutogatta a standon, úgyhogy nem tudtuk kipróbálni, de azt azért elcsíptük, hogy 99 euróért lehet majd hozzájutni.

A Solemate nevű kihangosítót meghallgattuk, a nagy zajban azonban nem tudtunk semmilyen konklúziót levonni, de az biztos, hogy egyelőre még kísérleteznek a színekkel. Mi letettük a voksunkat a fekete-narancssárga mellett, kíváncsian várjuk a tesztverziókat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés