MWC 2014: Belépő szintű droid az Alcateltől

A mai napon négy új Alcatel készülékkel találkoztunk, melyekkel az alsó, a közép és a felső-közép kategóriát egyaránt támadja a gyártó. A négyesfogat legkisebb tagja a One Touch Pop Fit, mely leginkább a sportos fiatalokat célozza meg. A készülék mellé többek között egy JBL gyártmányú fülhallgató, egy átlátszó flip cover (azaz kihajtható előlap) és egy speciális hátlap is található, mellyel karpántszerűen hordhatjuk a telefont; utóbbit leginkább a sokat edző vásárlók fogják értékelni.


[+]

A készülék műanyag borítással rendelkezik, az említett kiegészítők mellett öt eltérő színű hátlapot (piros, sárga, kék, szürke és rózsaszín) is tartalmaz majd a csomag. Az előlapon egy 2,8 hüvelykes képátlójú kijelző található, mely QVGA (240 x 320 képpontos) felbontású, a pixelsűrűség így 143 ppi. A hátlapon egy 2 megapixeles kamera található, az akkumulátor kapacitása 1000 mAh.


[+]

A One Touch Pop Fit motorháztetője alatt egy egyelőre ismeretlen típusú MediaTek lapkakészlet dolgozik, mely egy kétmagos, magonként 1 GHz órajelű processzort tartalmaz, mellette 512 MB RAM található, a belső tárhely kiviteltől függően 16 vagy 32 GB kapacitású. Az Android 4.2-t futtató telefon május környékén kerül piacra, az ajánlott kártyafüggetlen ára 89 euró, azaz körülbelül 27 ezer forint.


[+]

Hirdetés