MWC 2014: Bemutatkozott a HP Slate 7 VoiceTab

A HP két új androidos készüléket mutatott be a Mobile World Congress-en, melyek az óriástelefonok sorát erősítik. A nagyobb méretű versenyző a Slate 7 VoiceTab névre hallgat, a nevéhez hűen hét hüvelykes kijelzővel rendelkezik (1280 x 800 képpontos felbontással), az Asus fonepad szériához hasonlóan pedig telefonálni is lehet vele.


[+]

A műanyag borítással rendelkező táblagép számos színben piacra kerül majd (mi egy rózsaszín példányt fogtunk ki, de fehér, lila, kék és zöld modell is elérhető), a kijelző alatt és felett egy-egy hangszóró található. A hátlapi kamera 5 megapixeles, LED-es vakuval rendelkezik, az előlapi fényképező 2 megapixeles.


[+]

A borítás alatt dolgozó hardverről szinte semmit nem tudni, egyedül a processzormagok számában (4) lehetünk biztosak. A pletykák szerint egyébként egy Marvell gyártmányú SoC-ről van szó, a processzormagok 1,2 GHz-es órajelen pörögnek, a RAM mérete 1 GB. Az Android 4.2.2-t futtató táblagép belső háttértárának kapacitása 16 GB, melyet egy maximum 32 GB-os microSD-kártyával lehet bővíteni.


[+]

A Slate 7 VoiceTab számos európai országban piacra kerül, a premier időpontja májusban várható. A készülék ára 229 euró (majdnem 71 ezer magyar forintnak felel meg), azaz a HP újdonságára nem lesz az ár-érték arány bajnoka.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés