MWC 2014: Sportolóknak szánt headset a Monstertől

A Monster egy apró standdal képviselte magát a Mobile World Congress-en, ám a cég installációján körbeszaglászva rögtön egy remek termékre találtunk. Az iSport Freedom esetében már a név alapján is könnyedén be lehet lőni a célcsoportot: egy sportolók számára készített fülesről van szó.


[+]

A kiegészítő Bluetooth-on keresztül csatlakozik a telefonhoz (NFC-alapú párosításra sajnos nincs lehetőség), zenehallgatás mellett telefonhívások lebonyolítására is alkalmas. A fülhallgatót ki is tudtuk próbálni, a hangminőség remek volt, arról nem is beszélve, hogy a fejhallgató egyszerre volt stabil és kényelmes. Az oldalt található gombok segítségével a hangerő szabályzására, a lejátszás vezérlésére, valamint a hívással kapcsolatos funkciók kezelésére is van mód.


[+]

Jópofa továbbá a hangkeltőket összekötő pánt kialakítása is, az egész erős gumiból készült, összevissza csavarva sem törik meg, hanem szépen visszaáll az eredeti pozíciójába. Emellett az eső és az izzadtság sem árt neki, bár a Monster munkatársa szerint úszni nem érdemes benne. A neonzöld és fekete színben piacra kerülő iSport Freedom ára egy kicsit húzós, a headset ugyanis majdnem 250 amerikai dollárba, azaz átszámítva 57 ezer magyar forintba kerül.

Hirdetés