MWC 2014: Vízálló headset a BlueAnttől

A BlueAnt standján nézelődve találkoztunk egy ügyes kiegészítővel, mely a szabadtéri sportokat űzők számára lehet hasznos. A Pump névre hallgató headset különlegessége a vízálló kivitelben rejlik, a fülest kevlár és teflon bevonat védi az esőtől. A formája pedig kimondottan a sportolás közbeni igénybevételt figyelembe véve került kialakításra, így elvileg mindig stabil marad a rögzítés.

A vízálló, sportolókat megcélzó kivitelt leszámítva azonban egy mezei headsetről van szó. A Pump Bluetooth-kapcsolaton keresztül kommunikál a telefonnal, a A2DP, AVRCP, HFP és HSP profilokat támogatja, a csatlakozáshoz a szabvány legalább 2.1-es verziójával kell rendelkeznie a készüléknek. A füles egy lítium-ionos akkumulátorból nyeri az energiát, egy feltöltéssel két heti rendelelkezésre állást és 8 órányi folyamatos zenelejátszást bír, két óra alatt maximumra lehet tölteni.

A fekete, zöld és kék színekben piacra kerülő Pump microUSB-kábelen keresztül tölthető, a vezérlőgombok mellett egy mikrofon is helyet kapott rajta, így telefonbeszélgetések lebonyolítására is alkalmas. A fülhallgató egy kissé borsos áron szerezhető be, az Apple store-ban majdnem 130 dollárt, azaz több, mint 29 ezer forintot kell kicsengetni érte.

Hirdetés