MWC 2017: Élőben is megosztó a Gionee M2017

A Gionee nem aprózta el sem a kivitelt, sem a képességeket, sem mindennek az árát. A kifejezetten prémium felső kategóriás készülék könnyednek pont nem nevezhető, viszont igen látványos. Értsük ezt ízlésünk szerint negatívan, vagy pozitívan. Igény szerint aligátorbőrrel burkolva is kérhetjük a méregdrága, hatalmas akkumulátorral és némi további extrával szerelt készüléket, az alapmodell esetében nagyjából 1000 dolláros áron, míg a krokodilos kivitelért körülbelül 2400 dollárt kell átnyújtani.


További képek a galériában!

Ezért a pénzért ugye 155,2 x 77,6 x 7,4 milliméteres, 238 grammos készüléket kapunk, amiben két darab 3500 mAh-s akkumulátor fért el. A telepeket 24 wattos Quick Charge 3.0-s gyorstöltéssel regenerálhatjuk. Az 5,7 hüvelykes QHD AMOLED kijelzőt kiemelkedően magas karcállóságú zafírüveg védi, amin az Amigo OS-szel feljavított Android 6.0 működését láthatjuk.


[+]

A 128 vagy 256 GB belső tárhellyel bíró készülék 6 GB rendszermemóriát kapott a nyolcmagos Snapdragon 653 mellé, amelyben a teljesítménycentrikus magok maximum 1,95 GHz-en pörögnek. A kamerákat viszont nem aprózta el a Gionee, a hátlapra kettős kamerarendszer került, az f/1,7 rekeszérékű 12 és 13 megapixeles felbontású modulokat ráadásul kétszeres optikai zoom is segíti a mozgáskövető autofókuszon és LED villanón kívül. A biometrikus szenzor a fizikai home gombba került, a jack csatlakozót viszont el kell engednünk.

 

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Azóta történt

  • Érkezhet a Gionee S9 utódja

    A kínai Hírközlési Hatóság által jegyzett készülék jogfolytonos utódja lehet a Gionee középkategóriás kétkamerásának.

Előzmények

Hirdetés