Hirdetés

MWC 2017: Hálás vagyok egy horvát kosárlabdázónak

Ez a bejegyzés megint éjfél után íródik, egyszerűen nincs olyan nap az MWC-n, hogy hazajövünk a szállásra délután 5-kor, bekapcsoljuk a katalán Barátok Köztet, bontunk egy sört és eszünk egy piritóst. Illetve azt inkább nem. Ma este is a banda nagy része este 11 körül esett vissza a hajlékra, Bocha pajtással a Seat vacsorameghívásának tettünk eleget, Bone, Legendd és szentkuti11 pedig a OnePlus sörözésére volt hivatalos. Megjegyzem, Legendd még nincs itthon, ami általában akkor következik be, ha megismerkedik valakivel, akit utána nekünk már csak úgy jellemez, hogy "egy nagyon jó barátom". És fura módon ezek a barátok mind nőneműek...

De persze ezek előtt is zajlottak az események, a Sony sajtótájékoztatója után például a csúcsszuper XZ Premiumot nem lehetett megnyomkodni, fényképes igazolvány ellenében adtak egyet fotózni, de azt sem lehetett bekapcsolni, még a később felvett (és még megvágandó) interjúnk során a stand titkos bugyraiból sem voltak hajlandóak előrántani egy működő példányt. Talán mert nincs.

Az XZ Premium volt az esemény középpontjában
[+]

Rohantunk ide, rohantunk oda, igazából követni sem tudtam, hogy éppen ki, hol és mit fotóz és videóz meg, hogy aztán abból anyag legyen, csak arra emlékszem, hogy volt egy melankolikus beszélgetésem a SayGus standján egy enervált fickóval, jártam valahol a 6-os hall leghátsó csücskében, mert volt egy poszter, hogy itt vadiúj IKU márkájú telefont fogok találni, kikerestem a térképen a standjukat, odamentem és egy 2 x 2 méteres meeting room volt, zárva. Viszont visszafelé (még mindig messze a fősodortól) belebotlottam a Noa nevű gyártó standjába és bevillant, hogy ők minden nap kisorsolnak egy telefont délután négykor, ehhez csak be kell dobnom a névjegyem egy vályúba, volt benne az enyémen kívül kettő, szóval megéreztem a lehetőséget. Délután négy előtt visszamentem, de elrángattam szentkuti11-et és Legenddet is, ők is dobáltak névjegyet, de addigra már voltunk ott vagy százan, a cég vezetője pedig felkonferálta a sztárvendéget, aki Legendd szerint egy ismert, horvát kosárlabda játékos (mivel a Noa horvát gyártó), neki akkora keze volt, hogy féltem, hogy beragad a gömbakvárium jellegű edénybe, ahol kotort egyet, mint egy markoló és láttam, hogy egy zöld-fehér kártya akart a kezébe, még félhangon odaszóltam Legenddnek, aki épp a telefonját babrálta, hogy "beszarsz" és ő felnézett és tényleg beszart, mert tökre kihúzták a névjegyem. Hát erre mennyi esély volt, gondoltam, odamentem, a nagyon magas ember gratulált nekem, pedig ő húzta ki a megfelelő papírlapot, szóval a dicséret mindenképpen őt illeti (szerdán megkérdezem a nevét, mert megyünk a céggel interjúzni), kezet fogtunk, ami nagyjából úgy nézett ki, hogy én kinyújtottam a magamét, ő pedig az övével megrázta a komplett alkarom, én roppant hülyén vigyorogtam és lett a kezemben egy Noa H10.

A háttérben a nagyon magas ember, aki pedig telefont ad, az a Noa elnöke. Háttal én, ha nem lenne egyértelmű.
A háttérben a nagyon magas ember, aki pedig telefont ad, az a Noa elnöke. Háttal én, ha nem lenne egyértelmű. [+]

Ami a speci alapján egész jó cucc, visszük szépen haza tesztelni, ha már. És persze majd egyébként is megyünk még hozzájuk a napokban, hogy a többi Noa telefonról is írjunk, mert úgy egyeztettük le az időpontot, hogy írtam nekik, hogy ha tervezik a magyar forgalmazást, akkor találkozzunk és egyből akartak találkozni. Szóval tervezik, aztán majd kiderül, hogy mikor, hogyan és mennyiért.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Azóta történt

Előzmények

  • MWC blog: Idén jobb lesz minden

    A 2017-es Mobile World Congress felhozatala az előzetes információk szerint egész jónak ígérkezik, persze megint lehet egy csomó dolgot tudni előre, de lehetnek meglepetések.

Hirdetés