MWC 2022: Két Poco modell érkezett a Redmi Note 11-ek mellé, már kaphatók is

M4 Pro és X4 Pro 5G néven futott be két új Poco, gyakorlatilag a Redmi Note 11 szériával történő legózás újabb eredményeit láthattuk.

Először mutatkozik be Poco márkájú telefon az MWC-n, bár ez talán nem annyira falrengető hír, mintha ugyanezt az Apple-ről mondhatnánk el. A Xiaomi almárkája rendre kis késéssel követi a Redmi modellek kínálatát, ezért nem meglepő, hogy az X4 Pro gyakorlatilag a már tesztelt Redmi Note 11 Pro 5G átfazonírozott kiadása, az M4 Pro pedig a kamerát kivéve leginkább a Redmi Note 11S-re hajaz. Persze más hátul a kamerasziget, de úgy egyébként óriási eltérések nincsenek.


[+]

Az X4 Pro 5G tehát 108 megapixeles kamerát, 6,67 inches, 120 Hz-es, Full HD AMOLED kijelzőt, 5000 mAh-s akkumulátort és 67 wattos töltést kínál, a burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 695-ös chipsettel. Sok meglepetés nincs benne, de már van nálunk tesztpéldány, hogy észrevegyük a különbségeket. Vagy éppen ne. Mindenesetre az X4 Pro már rögtön kapható is 249 euróért a Goboo-nál, két év garanciával és ingyenes szállítással.


[+]

A másik masina neve Poco M4 Pro, miután nincs a nevében benne az 5G kifejezés, ezért ez egy olcsóbb termék. Ezt is a Redmi Note 11-es vonalról összegereblyézett alkatrészekből legózták össze, legtöbb funkciója kapcsán a 11S volt a donor, ugyanaz a 90 Hz-es AMOLED kijelző, ugyanaz a Helio G96-os chipset jellemzi, az akkumulátor is 5000 mAh-s 33 wattos töltéssel, egyedül a kamerákkal variáltak, mert itt egy 64 megapixeles, quad-Bayer szenzor üldögél, ami amúgy a Redmi Note 11 vonalon nem opció egyik masinában sem, de valószínűleg szignifikáns képminőségbeli eltérést nem eredményez. Az M4 Pro hivatalos ára 219 euró, már ez is rendelhető, de az X4 Pro 5G minimális felára miatt jelenleg nem számít olyan jó vételnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés