MWC: meglestük a HTC Pharost

A HTC meglepően kis standdal képviselteti magát a Mobile World Congress-en, ahol még a helyszín méretéhez képest is kevés készülék van kiállítva. Touch és Touch Slide van, Cruise sehol, mellettük ott figyel a Kaiser, a Shift, valamint az újdonság, a Pharos.

A készülék tudására az "átlagos" egy viszonylag enyhe kifejezés. 2,8 hüvelykes QVGA kijelző, 200 MHz-es TI OMAP processzor, 128 MB RAM, 256 MB ROM, itt már látszik, hogy a sebességgel komoly gond lesz. WiFi és 3G nincs, GPS viszont van, ami úgy magában igen örömteli lenne, a lassú CPU viszont kérdéses, hogy hogyan fog boldogulni a navigációs szoftverekkel, képes lesz-e megfelelően futtatni azokat.

A memória microSD kártyával bővíthető, azaz gond nélkül pakolhatunk rá zenéket, amiket aztán a HTC Audio Manager nevű szoftverrel le is játszhatunk. Ahogy az a képeken is látszik, a gépre rákerült a HTC TouchFLO szoftvercsalád, a kockás görgetés viszont a Kaiserhez hasonlóan hiányzik róla. A kamera 2 megapixeles, fixfókuszos. Ára 449 euro lesz, ami valljuk be, egy hangyányit sok ezért a tudásért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés