MWC: vékony 5 megapixeles Cyber-shot modell

A barcelonai sajtóeseményen a C702 mellett egy másik Cyber-shot modellt is bemutatott a gyártó, a C902-t.

A nagyobb sorszámú modellnél már szerencsére nem bohóckodtak a GPS-el, inkább a lényegi dolgokra figyeltek oda. Ennek eredményeként a kamera 5 megapixeles, autofókuszos, ráadásul nem maradt le a LED-es vaku sem. A kijelzője viszont kisebb, kereken 2 hüvelyk átlójú, a felbontás maradt 240 x 320 pixel. A belső memória mérete az egyik sajtóanyag szerint 160, míg egy másik szerint 256 MB - az viszont biztos, hogy M2 kártyával bővíthető.

A gyártó rendkívül büszke a gép fizikai adottságaira: tömege 107 gramm, viszont csak 10,5 mm vastag, ami egy ekkora felbontású kamerával ellátott mobiltelefontól nem kis teljesítmény. A kialakítás sem hétköznapi, az optikát a készüléktest szétcsúsztatásával varázsolhatjuk elő, elegáns és látványos megoldás. Fotózás közben a kijelző körül ücsörgő érintésérzékeny gombokkal csalogathatjuk elő az opciókat.
A GSM-modul négysávos, a leggyorsabb adatátviteli mód a HSDPA. A szokásos funkciók természetesen itt is megvannak, úgy mint Bluetooth, FM-rádió, vagy az elmaradhatatlan TrackID szoftver.

Öccséhez hasonlóan a C902 is második negyedévtől lesz kapható, szintén két színben, pirosban és feketében - utóbbit ennél a modellnél már Swift Black-nek hívják, nem semmi, hogy mennyi jelzővel el lehet látni a fekete színt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés