Nagyobb kijelzővel és új szenzorokkal mutatkozott be a Band 8 Pro

Ami örvendetes, tekintve, hogy az elődmodell nem jeleskedett a precizitás terén. A Band 8 Pro a Mix Fold 3-at, a Pad 6 Maxot és a Redmi K60 Ultrát kísérte.

A koncepción most sem változtatott a Xiaomi, csak kicsit nagyobb és elvileg nem kicsit jobb lett az új Band 8 Pro, ami még mindig csak egy jól felszerelt aktivitáskövető a maga korlátiaval, de nagyméretű kijelzővel és integrált GPS-szel. A kijelző idén még nagyobb lett, a tokozás vékonyabb, a funkciókon viszont nem változtattak. A Band 8 Pro már 1,74 hüvelyken jeleníti meg az információkat 336 x 480 pixel felbontásban, 600 nites maximális fényerővel, 60 Hz-es képfrissítéssel.


[+]

Az óratest valamivel nehezebb lett (22,5 gramm), ennek ellenére vékonyabb is, 11 milliméter helyett már csak 9,9 mm vastag és a véroxigén/pulzus szenzort is precízebb darabra cserélték. A kínai verzióban továbbra is adott az NFC, az akkumulátor pedig a gyártó számításai szerint két nappal többet bír, mint az elődmodellé. A szíjválasztékkal nem spóroltak, az új aktivitáskövetőhöz vásárolható fonott, szilikon és bőr kiegészítő is.


[+]

A Band 8 Pro Kínában 19 ezer forintnak megfelelő jüanon nyit, bőrszíjjal pedig kicsit kevesebb, mint 22 ezer forintnyi helyi pénzt kell fizetni érte. A legdrágább stílus értelemszerűen a milánói, a készülék árán felül még majdnem 10 ezer forintot kell rászánni a dologra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés