Nagyon hasonlít a ZTE Axon 30 5G a Honor 50-re

Legalábbis a hátlapi kamerarendszer elrendezése. Elölről továbbra is egyedi megjelenést kölcsönöz az előlapi kamera látszólagos hiánya.

A ZTE július 27-én mutatja be a továbbfejlesztett kijelző alatti szelfikamerával szerelt Axon 30 5G-t, ez most már hivatalos, a gyártó tette közzé a Weibon a készülék hivatalos előzetesével, ahol a kialakítás is egyértelműen megmutatkozik. Úgy tűnik, a Huawei és a Honor már azelőtt divatot teremtett, hogy a P50 és Honor 50 széria egyáltalán bemutatkozott volna, az Axon 30 5G hátlapi kamerarendszere pontosan ugyanolyan elrendezésben várható.

A kameraképességek feltehetően nem lesznek egy ligában, viszont a ZTE is két körbe rendezte a modulokat, csak itt a főkamera 64 megapixeles lesz, az alsó körben pedig egy ultraszélesre és két segédszenzorra számítunk (makró és mélység). A minden valószínűség szerint Snapdragon 870-es szettel szerelt készülék legalább négy színben mutatkozik be, ezek közül kettő valamelyest eltér a szokványostól a vegán bőr hatású kialakítással, illetve a szivárványos festéssel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés