Nagyon titokzatos az Amazfit

A Huami nem csak fülhallgatót hoz a januárban CES-re, de valami "nagyon futurisztikus" holmit is ígérnek.

Huami először lesz jelen a Las Vegas-i CES mint kiállító, amit rögtön azzal tesznek emlékezetesség, hogy új termékkategóriát és eszközöket jelentenek be. Az idei első három negyedévben a Huami 27,6 millió eszközt szállított le, ami 52,9%-os növekedést jelent a tavalyi megegyező időszakhoz képest, összesítésben pedig a 100 milliós darabszám átlépését.

Az okosórákat és aktivitáskövető karpereceket gyártó Huami érthető okokból nem kíván kimaradni a hordható okoseszközök piacát jelentősen megdobó fülhallgató bizniszből, azt viszont egyelőre nem árulták el, hogy egy valódi vezetékmentes (true wireless) okosfülhallgatóval vagy egy hagyományos modellel készülnek. Annyi biztos, hogy a zajszűrés és az egészség-funkciók (feltesszük pulzusmérés) speciális formatervvel párosulnak.

A január 7-re szóló meghívó viszont ígér egy, nos, nem tudjuk mit, de állítólag roppant futurisztikus lesz. A hordható okoseszközökön és a CES-en bemutatásra kerülő fülhallgatókon túl a Huami új termékkategóriát készül bejelenteni, ami egy, idézem - Speciális Futurisztikus Kategória. Nyilván akkor nem karperec és füles, ha már így külön kiemelték. Az új akármit az egészség és a fitnesz szerelmeseinek szánja a gyártó futurisztikus életérzéssel, de azért megfizethető áron (ezt is külön kiemelték). Tűkön ülünk.

Előzmények

Hirdetés