Napokon belül érkezik a Windows 10 ROM a Xiaomi Mi 4-re

A Microsoft nagy reményekkel várja a Lumia 550, 950 és 950 XL készülékek széleskörű piaci startját, és az elmúlt években nagyon labdába sem tudott rúgni más gyártó a Nokia kötelékéből átkerült sorozat mellett, a redmondiak azonban nem kívánják bezárni a kaput a partnerek mellett, és az egyik legkorábban szóba került mobilos gyártó meglepő módon a Xiaomi volt. Az Mi 4 ugyanis viszonylag hamar bekapcsolódott a készülő Windows 10 mobilos változatának alfa- és béta tesztelésébe, és sokan már azt is remélni kezdték, hogy a közelgő Mi 5 Windows 10 / Android dual boot rendszert kap, ám erre jelenleg kevés kézzelfogható bizonyíték van.

Hónapokkal ezelőtt ki lehetett már próbálni az akkor még béta fázisban lévő Windows 10-et. Most érkezhet a publikus változat.
Hónapokkal ezelőtt ki lehetett már próbálni az akkor még béta fázisban lévő Windows 10-et. Most érkezhet a publikus változat. [+]

A Windows 10 ROM ellenben napokon belül megjelenik az Mi 4-re, pontosabban sokkal többen kipróbálhatják, mint a készülő változatokat. Azokat első körben ugyanis csak kevés tesztelő használhatta, ám a Weibón TheRenassainceMan becenévvel írogató Microsoft munkatárs jó hírrel szolgált: hálaadás napján érkezik az Mi 4-re a publikus W10-es rendszercsomag. Persze az ilyet bonyolultabb feltelepíteni, mint OTA-n szoftvert frissíteni, mindenesetre, biztos lesznek sokan olyanok, akik nekifognak az Android cseréjének Windows 10-re. A hálaadás napja idén november 26-ra, azaz most csütörtökre esik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés