Navigációt mindenkinek!

A Nav N Go Kft. augusztus végétől átlagosan 20%-al csökkentette a magyar fejlesztésű iGO GPS-navigációs szoftver árát. Így már 22.992 Ft-ért elérhető Magyarország részletes térképe, az 59.892 Ft-ért megvásárolható iGO Európa 2006 szoftverrel pedig már csaknem 30 európai országban navigálhatunk.

Az iGO-t fejlesztő Nav N Go Kft.-nek a kezdetektől fogva az a legfőbb célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye, és megszerettesse a navigációt. A 2005 szeptemberében piacra dobott iGO GPS-navigációs szoftver használata már első látásra is sokkal egyszerűbb, mint elődeié. Az SD kártyán forgalomba hozott iGO valódi Plug&Go termék, vagyis telepítés és internetes regisztráció nélkül azonnal használható. Menürendszerében a technikai eszközökben kevésbé járatos felhasználó is könnyedén eligazodik.

Az iGO iránt a kezdetektől nagy volt az érdeklődés, de az üzleti sikert a 2006-os CeBIT hozta meg. A Hannoverben bemutatott iGO Európa 2006 térképcsalád a nagy hardvergyártókat is lenyűgözte, így számos világcéggel született azóta együttműködés. Az iGO népszerűségéhez a kedvező ár is hozzájárult, a könnyen kezelhető szoftvernek köszönhetően pedig egyre több a női vásárló: hazai adatok szerint ma már tíz navigációs eszközből hármat ők vesznek meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés