Ne bántsd az iPad Prót!

A felhívást Zack Nelson nem vette figyelembe, a méregdrága tablet pedig pórul járt.

Óriásképernyős tabletet ritkán gyömöszöl az ember a farzsebébe, így alighanem kevesebbszer ül rá véletlenül, mindenesetre csak azért, mert egy elektronikus eszköz vékony és méretes, még jogosan elvárhatja az ember a remek összeszerelést. Márpedig, amikor egy iPad Pro legutóbb Zack Nelsonnál járt györtrésteszten, a hosszanti él közepén elhelyezett mikrofon és a túloldali Apple Pencil mágnesport szerkezeti gyengélkedése okán a ketyere kettétört.


Az idei iPad Pro 12.9 tesztasztalunkon [+]

Új év, új iPad Pro, és 12,9"-es kivitelben, legcsirkébb változatban 400 rugóért vásárolható meg a masina, ha pedig a mágikus billentyűzetet is hozzácsapja az ember, akkor további 118 ezret kell kiperkálni. Igen, csak a tokért annyit, amiből amúgy korrekt telefont vagy tabletet lehet vásárolni. Cserébe, ahogy az alábbi videóból kiderül, az iPad Pro nemcsak a billentyűzet fölé emelkedik és "lebeg", összecsukva extra védelmet biztosít a táblagépnek, amit nem igazán lehet meghajlítani.

Bezzeg, ha az ember spórol, a mezítelen iPad Pro hajlik és törik, mintha Zack legutóbbi videója el sem jutott volna Cupertinóba a tervezőmérnökökhöz. Nyilván nem rendeltetésszerű használat egy terméket meghajlítani, ám a fenti esetben a dolog nem igényel különösebb erőfeszítést, és azért előfordulhat, hogy a tulaj teli táskába pakolja vagy csak a gépjárműben feszül neki valami, és akkor a mikrofon mentén ezúttal is törés lehet a vége. Legalább a mágneses port, ahova a stylus csatlakozik, jobban bírja, mint legutóbb, ez is valami.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés