Négy főverziófrissítést ígér a Galaxy M34 5G

És öt év biztonsági támogatást, 120 Hz-es AMOLED panelt, OIS-t, 6000 mAh akkut és 25W gyorstöltést az alsó középkategóriában.

Bemutatkozott Indiában a Samsung Galaxy M34 5G, amit arrafelé 6/128 GB-os memóriacsomaggal 72 ezer forintnak megfelelő rúpiáért vesztegetnek, ennek ellenére is érvényes rá a gyártó vállalása, ami négy Android főverziót és öt év biztonsági frissítést ígér. Többek között. Mert ebbe az árba belefért egy tavalyi, 5 nanométeres, középkategóriás 5G-s szett is, igaz, Exynos (1280), de ezen az árszinten teljesen elfogadható.


[+]

Kijelzőből is AMOLED-et választottak 120 Hz-es képfrissítéssel, 6,5 hüvelykes méretben, 1080 x 2400 pixeles felbontással, amit Gorilla Glass 5 véd és természetesen opció a mindig aktív kijelző is. Rendszermemóriából 6 vagy 8 GB opció, a 128 GB-os belső tárhely viszont fix, cserébe microSD kártyával bővíthető.

[+]

A panelbe 13 megapixeles szelfikamera cseppen, a hátlapon pedig optikailag stabilizált, 50 megapixeles főkamera dolgozik a 8 megapixeles ultraszéles látószögű és az egyelőre nem specifikált harmadik szenzor mellett. A készülékbe, az M szériának megfelelően, termetesebb akkumulátor kerül, amit a 25 wattos gyorstölétssel pedig egész elviselhető tempóban lehet telepakolni a 6000 mAh-s kapacitást.


[+]

A termékoldal egyelőre a kiemelt információkra fókuszál, így részletes termékadatokat nem közöl, de a képeken látszik, hogy a 3,5 milliméteres jack sem maradt le a Type-C csatlakozó mellől, az ujjlenyomat-olvasó ránézésre a bekapcsológombba került, a Samsung Wallet és a Tap & Pay pedig szükségképpen feltételezi, hogy NFC is van. A készülék elérhető 8/128 GB-os kiszerelésben is, ezért 19 ezer rúpiát kell fizetni (körülbelül 80 ezer forint).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés