Négy Huawei-re is garantált az Android 8

A minap bemutatott Huawei Mate 10 családnak nem csak az Android Oreo volt a szoftveres érdekessége: a háttérben a gyártói mesterséges intelligencia által frissnek és gyorsnak tartott EMUI felület hirtelen 8.0-s verzióra ugrott, hogy szinkronban legyen az aktuális Android számozásával. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a sencseniek több korábbi készüléke 8.0-s Androidra vált valamikor, hiszen a Mate 9 Oreóval járt teljesítményteszten, a Honor 8 Pro és 6X esetében pedig a brand részéről erősítették meg a készülő csomagot.


A népszerű Mate 9 hamarosan Android 8.0 Oreóra vált [+]

Ehhez most négy Huawei készülék csatlakozik, és friss hír, hogy a gyártó a 8.0-s EMUI felületet is megerősítette: a Mate 10 piacra kerülése utáni 3-4 hétben a Mate 9 és a Mate 9 Pro, utána pedig nem sokkal a P10 és a P10 Plus készülékek jeleznek, hogy vezetékmentesen elérhető az oreós csomag. A frissítés után olyan praktikus tippek is felugranak, mint a kékfényszűrő bekapcsolása este, rendszerszinten pedig 12%-os gyorsulás lesz megfigyelhető a korábbiakhoz képest.

Előzmények

  • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

    Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

  • Huawei P10 Plus - több lett, maradhat?

    Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.

  • Huawei P10 - pisztácia nem is volt

    Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.

Hirdetés