Nem csak új funkciókat hozott a OnePlus 6 frissítése

A OnePlus 6 6,28 hüvelykes Optic AMOLED kijelzővel mutatkozott, így nem volt elvi vagy technikai akadálya, hogy elérhető legyen a mindig aktív kijelző. Az Always on Display egészen népszerű funkció, azzal együtt, hogy az RGB értesítő LED-et sem spórolták le az idei csúcsmodellről, illetve az Android Ambient Display funkciója is adott. A felhasználók tehát így sem fognak semmi fontosról lemaradni, de a mindig aktív kijelzőt már nem érdemes keresgélni a beállítások között.

Volt, nincs.
Volt, nincs.

A OnePlus hivatalos állásfoglalása szerint a technikai csapat javaslatára a mindig aktív kijelző lehetőségét akkumulátorproblémák miatt visszavonták a korai frissítéssel, a felhasználók viszont bíznak benne, hogy a problémák elhárítása után ismét elérhető lesz. Azt nem részletezték, hogy milyen problémákat fedeztek fel. Cserébe ugye ugyanennek a frissítésnek köszönhető, hogy a szenzorsziget szoftveresen elrejthetővé vált, amire a OnePlus még a megjelenés előtt ígéretet tett, illetve a lassított felvétel lehetősége is.

Azóta történt

Előzmények

  • Nem egyedül érkezett a OnePlus 6

    Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.

Hirdetés