Nem fogy ki a Redmi a 11 modellekből

Világszerte egy focicsapat létszámánál is több készülék viseli a (Note) 11 nevet valamilyen formában, most pedig egy újabb modell érkezik.

A Redmi még mindig nem unta meg a 11-es sorszámot, jelenleg minimum tizenkét, de szerintem inkább már tizenhárom eszköz viseli biztosan ezt a sorszámot a Note szériában különböző kiegészítésekkel, de ki számolja. És a Xiaomi szerint még mindig van potenciál a 11-ben, legalább egy 11 Prime 5G formájában.

Redmi Note 11 Prime 5G
Redmi Note 11 Prime 5G (forrás: GSMArena) [+]

Egyelőre nem tudjuk, hogy a 11 Prime 5G valóban új modell-e vagy egy, a cégcsoporton belül már létező eszköz regionális kiadása, az előzetes alapján csak az biztos, hogy a texturált hátlapon két kameraszenzor lesz, az előlapi egység pedig egy cseppben tolakodik a panelbe. Illetve a készülék 5G-képes szettet kap.

A már aktivált termékoldalt áttekintve viszont készpénznek vehetjük a Dimensity 700-as lapkakészletet, a mindkét SIM-slotban elérhető 5G adatkapcsolatot, az 5000 mAh-s akkumulátort és az 50 megapixeles főkamerát, illetve jó hír, hogy szemmel láthatóan a 3,5 milliméteres jacket sem hanyagolják a szeptember 6-án bemutatkozó, tizensokadik Redmi 11 modell esetében sem.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés