Nem kizárt, hogy lesz egy LG Q9 is

A Slashleaks egyik informátora csak úgy bedobta a köztudatba az LG Q9 modellt, ami elvileg még idén várható. Az idei Lg Q kevésbé volt meggyőző, mint a tavaly bemutatott széria első darabja, ami a korrekt teljesítmény mellett főleg azzal tűnt ki, hogy az akkor még kuriózumnak számító 18:9-es képarányt elsőként tette elérhetővé a középkategóriában. A viszonylag gyenge hardver ellenére remekül optimalizált készülék hátlapja volt a gyenge pont, amit végül mellékelt tokkal oldottak meg. A Q7 már nem volt ennyire egyedi.

A Q széria visszavett, pont abból, ami versenyképessé tette: a hardver avítt, a formaterv idén már nem különleges, mindezt abban az ársávban, ahol ezek hiányában nem nagyon lehet vagánykodni a konkurenciával szemben. MadSimar viszont most bedobta a Q9-et, ami aktuális alapokra építkezve (Snapdragon 660), több RAM-mal (4 GB) és komolyabb akkumulátorral (3550 mAh) várható. A forrás ígérete alapján hamarosan képeket is láthatunk a készülékről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG Q7 Dual - nem dobja a mentőövet

    A legfrissebb piaci eredmények alapján a dél-koreai gyártónak égető szüksége lenne egy ütőképes középkategóriásra, ami lehetne akár ez a készülék is – feleennyiért.

  • LG Q6 - hosszú(kás) az út

    Az LG a középkategóriában is bevetette a megnövelt képarányt, a csúcskategóriát idéző kivitelt és az arcfelismerő rendszert, ami, be kell látnunk, igen tetszetős készüléket eredményezett, noha a hardver egészen középszerű.

Hirdetés