Nem lesz Android Pie a Redmi 6-okon

A MIUI.com által közölt frissítési terv szerint most nem úgy néz ki, hogy a 10 hónapja bejelentett Redmiken friss Android fog futni.

Még nincs egy éve, hogy a Xiaomi bemutatta Kínában a Redmi 6 és Redmi 6A modelleket, hozzánk ráadásul csak szeptember környékén érkeztek meg a hivatalos készletek. A mi tesztünkben is szereplő első publikus rendszer az Android 8.1-re épülő MIUI 9.6 volt, és ha komolyan vehetjük a MIUI.com legújabb, frissítésekre vonatkozó táblázatát, akkor szinte biztosan mondhatjuk, hogy ezek a modellek már nem is kapnak újabb Android főverziót, kizárólag a MIUI frissülhet rajtuk még egy-két alkalommal.


[+]

A készülék kedvező árát és felszereltségét tekintve ettől függetlenül továbbra is meggondolandó választás lehet egy esetleges vásárlásnál a Redmi 6, de aki nehezen békél meg a műanyag hátlappal, vagy a Pie rendszerhez ragaszkodik, jobban teszi, ha még egyszer körülnéz a piacon.

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 6 - a nagy hatraarc

    A Xiaomi ismét hozza a papírformát: adott árszinten kihozza a lehető legtöbbet a dolgokból és közben nem igazán hibázik. A Redmi 6 korrekt, kisebb is lett, csak ennek ára is van.

  • Xiaomi Redmi 5 Plus - új forma, régi erősségek

    18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.

Hirdetés