Nem lesz gond a Magic6 őserejével

Felesleges titkolózni: a Honor nyíltan beszél a Snapdragon 8 Gen 3 használatáról.

A Honor ugyan még nem leplezte le a Magic6 szériát hivatalosan, a renderek ugyanakkor kiszivárogtak, és egy élő fotó is megerősíti a balról középre költöző szenzorszigetet, így aztán nem érdemes nagyon titkolózni. A Magic6-ról a gyártó most már nyíltan beszél, akárcsak a Snapdragon 8 Gen 3 chip használatáról, melynek LLM (nagy nyelvi modell) paraméterei emberközpontú AI funkciókat ígérnek az ökoszisztémán belül.

Ez alatt leginkább személyre szabott funkciókat és szolgáltatásokat kell érteni, a Magic6 a Honor szoftverével és a Qualcomm chip közbenjárásával ugyanis hatékony fogyasztás és magas szintű adatbiztonság mellett optimalizál felhasználói igényekre. Az AI funkciókból a márka hangasszisztense, a YOYO is profitál, amit megkérhetünk például rövid videók összeállítására saját paraméterek szerint a galériában tárolt tartalmakból.

Magic Capsule néven a szemünk követéséhez kapcsolódó funkciók érkeznek, a Magic Ring pedig gyors és energiatakarékos adatmozgatást ígér különféle eszközök között. Azt mondjuk még nem árulta el a Honor, hogy a Magic6 mikor érkezik, a korábbiak alapján mindenesetre a február végi MWC környékén érdemes rá számítani Európában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés