Szélesre kell nyitni a pénztárcát az LG G7 ThinQ-ért

Ezen a héten hullott le a lepel az LG idei első csúcskészülékéről, a szenzorszigettel szerelt G7 ThinQ-ről, ami május végén kap hivatalos magyar bemutatót és árakat. A G6 erőssége tavaly éppen az ára volt: szolgáltatónál, kártyás csomagban 200 ezer forint alatt nyitott, a független piacon pedig csak valamivel fölötte. Idén azonban drágulással érdemes számolni: a brit Clove 650 fontért listázza a G7-et (231 ezer forint), a holland Belsimpel pedig nem kevesebb, mint 850 euróért (303 ezer forint), és egyik sem a 6/128-as G7+ ThinQ modell, hanem a 4/64 GB-os alapkiszerelés.


[+]

Ha hozzávesszük a magasabb hazai áfát és az Artisjust, valószínűsíthető, hogy a G7 a Galaxy S9, iPhone 8 és a P20 Pro méregdrága topkategóriájában versenyez majd. Ehhez persze szuperfényes RGBW kijelző, fejlett multimédiás képességek, por- és vízálló védelem, vezetékmentes töltés valamint mesterséges intelligenciára épülő szoftveres lehetőségek járnak, nem beszélve a képernyődomináns előlapról vagy a Snapdragon 845 erejéről. Az LG mobilos szekciójára kifejezetten ráférne egy komolyabb siker, és a G7 ThinQ igyekszik minden földi jót bevetni az ügy érdekében, úgyhogy alig várjuk, hogy egy teszt erejéig megkaparinthassuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Ez az LG G7 ThinQ

    Evan Blass hozzájuthatott a közelgő LG csúcsmobil renderképéhez. Lesz notch a G7-en.

  • Május 2-án mutatkozik be az LG G7 ThinQ

    A készüléknév hivatalos, a phablet még nem: május második napján, Szöulban és New Yorkban egy időben leplezi le az LG a G6 folytatását.

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

Hirdetés