Nem túl erős, de legalább kicsi az új LG K31

Az előzetes értesülések alapján nem számítottunk sokra, de bíztunk benne, hogy legalább a kompakt kivitel marad. És maradt.

Lassan talán a gyártók is elgondolkodnak azon, hogy az n+1 nagyméretű modell mellett talán, esetleg mégsem lenne haszontalan kompaktabb méretű készülékekkel is előállni. Egyelőre sajnos csak a belépő szinten látszik a törekvés, a Huawei Y5p például nem tragikus, csak errefelé hiányoznak a Google szolgáltatásai, a Google Pixel 4a pedig nem biztos, hogy hivatalosan elérhető lesz itthon és egyébként is más árkategória. Az LG K31 viszont jó eséllyel nálunk is megvásárolható lesz, akár szolgáltatói kínálatban is.

[+]

Nem egy erőmű, de kulturált optimalizálás mellett, alapszintű felhasználásra még pont elfogadható lehet a MediaTek Helio P22-es szett 2 GB rendszermemóriával és 32 GB bővíthető belső tárhellyel. Úgy negyven ezer forint környékén, de inkább alatta. De a K31 amerikai árából kiindulva (149,99 dollár) ez sajnos jóval több lesz forintban. Pedig az 5,7 hüvelykes, HD+ (720 x 1520 pixel) kijelzővel szerelt készülék egészen kicsi, pontosan 147,8 x 71,1 x 8,6 milliméter és 146 gramm.


[+]

A kamerákat sem bonyolították túl, hátul a 13 megapixeles PD autofókusszal dolgozó főkamera mellé csak egy 5 megapixeles, 120 fokos látószögű ultraszéles kamera került, előre pedig egy 5 megapixeles szelfiegység cseppen a kijelzőbe. Van ujjlenyomat-olvasó (hátul), egy extra fizikai vezérlőgomb, hitelesített hallókészülék-kompatiblitás (M3/T3), MIL-STD 810G hitelesítés, 3,5 milliméteres jack, a 3000 mAh-s akkumulátort viszont microUSB-n keresztül kell tölteni.

Előzmények

Hirdetés