Nemsoká befut a következő noccsos strapatelefon

Az év elején kezdek a noccsos mobilok az androidos térben bemutatkozni, és nehogy második legyen a témakörben, az uleFone már az MWC-re elhozta bevágásos strapamobilját, az Armor 5-öt. A tradíciók pedig fontosak, úgyhogy új év új noccsos strapatelefont hoz, jócskán emelve az ellenálló képességeken. Az IP69K minősítés a megszokott por- és vízálló tulajdonságokon felül ellenállást biztosít akár a forró, nagy nyomású vízsugár áldatlan hatásai ellen. Ilyen készüléke is volt már az uleFone-nak: az Armor 3T. Az Armor 6 a jelzett védelmen és látható strapaburkolaton túl elsősorban méretes, 6,2"-es FHD+ kijelzőjével és ahhoz passzoló, hatalmas házával hívja fel magára a figyelmet, amiben 5000 mAh-s telep lakozik.


[+]

Az Android 8.1-et futtató készülék ujjlenyomat-olvasóval és 2D-s arcalapú azonosítással is fel lett szerelve, nem hiányzik az NFC vagy a Google Pay mobilfizetés. Az elölről Gorilla Glass 5 üveglappal védett ketyere 13 megapixeles szelfikamerát és 21 + 13 megapixeles hátlapi kettőst vet be. A számítási feladatokat a MediaTek nyolcmagosa, a Helio P60 látja el 6 GB RAM és 128 GB-os tároló kíséretében. Az Armor 6 bemutatója kapcsán a gyártó kész pár készüléket a szerencsések között kiosztani, ennek a részletei ide kattintva érhetők el.

Azóta történt

  • Hivatalos az uleFone Armor 6

    Két méter mélyre meríthető és egy napra bebetonozhatják. Más kérdés, hogy onnan hogyan veszik ki. Befutott az újabb noccsos strapatelefon.

  • Kilőtték, elütötték, megfőzték, túlélte

    Az uleFone Armor 6-öt saját alkotója ítéltre középkori sorsra, de a strapabíró phablet állta a sarat. Meg a lángot, a leejtést, a fagyasztást, a karcolódást..

  • MWC 2019: Kezünkben az uleFone Armor 6

    A gyártó legújabb, mindent kibíró telefonja elég masszív lett, és ettől jó nehéz. IP68/69K védelem, ütésállóság, fényes kijelző, rengeteg RAM és tárhely plusz noccs.

  • Erősödött az UleFone Armor 6

    Az UleFone Armor 6E komolyabb lapkakészletet kapott a már ismert, extrém strapabíró házba.

Hirdetés